Gymfit
Gymfit

O MAGIC WELL-u

Magic Well je fitness studio samo za žene. Žene svih dobnih skupina, zaposlene, nezaposlene, majke, kćeri, djevojke, bake... U Magic Well klubovima svatko vježba prema svojim mogućnostima i svojim intenzitetom uz konstantan nadzor trenerica koje će Vas ispravljati, zadavati Vam vježbe, motivirati Vas kada više nemate snage i volje. Podržati Vas da biste došli do svojih ciljeva.

Atmosfera je ugodna, domaća, svi vježbaju s uspjehom i bez konkurencije. Netko vježba zbog zdravlja, netko zbog viška kilograma i centimetara, netko vježba da se oslobodi stresa, netko dođe na trening da vidi nove prijateljice koje je upoznao na treningu i sada se druže u istom terminu.

Ovdje vježbate kada Vama odgovara, a u sklopu je radnog vremena klubova.

Trening traje samo pola sata, zabavan je, učinkovit i brz. Pola sata kada vi to želite. Idealan za zaposlene žene koje baš i nemaju vremena za sebe, ali u ove klubove mogu doći kada ulove pola sata za sebe između posla, obaveza, djece, nabavke...

Na prvi trening trebate doći u točno dogovrenom terminu gdje Vas dočeka trenerica, s Vama prođe Vaše zdravstveno stanje, porazgovara o Vašim željama i mogućim ciljevima koji se postavljaju na rok od 6 mjececi jer, budimo realni, treba vremana za ispunjenje naših želja. Stvari se ne događaju preko noći ili tjedan dana. Ne postoje čarobni napici, juhe, dijete. Rad i znoj dovest će nas do naših ciljeva, a ujedno ćemo se osjećati i sretnije jer vježbajući oslobađamo hormon sreće.

Nakon uvodnog razgovora s trenericama prolazite trening- dva kruga na hidrauličnim spravama. Na svakoj spravi vježbate 30 sekundi intenzitetom koji Vama odgovara, a između sprava izvodite 30 sekundi vježbe na aerobnim stanicama. Nakon dva kruga istegnete se i to je to!

Valja napomenuti da vježbajući na ovim spravama ne pumpate mišiće već ih lijepo vretenasto oblikujte. Ujedno dok vježbate 2-3 puta u toku treninga mjerite puls kako biste znali vježbate li dovoljno.

Broj dolazaka je neograničen, a ujedno možete doći i na dodatne programe koji su u terminima, ali se ne naplaćuju dodatno. Nekome treba grupni trening kao motivacija i poticaj.

U Magic Wll klubovima srest ćete zaista žene svih dobnih skupina- od djevojaka pa do gospođa od 70, a i 80 godina. Svatko vježba iz nekog svog razloga. Starije dame vježbaju zbog svog zdravlja i mogu nam biti samo motivacija da i mi u tim godinama vježbamo tim žarom.

Za razliku od nekih drugih centara, u Magic Well klubove možete povesti i malu djecu. Dogodi Vam se da nemate kome ostaviti dijete, a baš biste odradili trening. Djeca nikada ne trebaju biti spoticaj, čak naprotiv, svaki klub ima kutak za djecu gdje će biti pod Vašim budnim okom i okom trenerica koje će ih pripaziti i zabaviti dok vi odrađujete svoj trening.

No najbolje je odmah početi, zdravije živjeti i ne tražiti izgovore u drugima.

I najvažnije, vježbati zbog sebe i svojih ciljeva!

Feel the difference!

Vaš Magic Well Team

EXPLORE GYMFIT

WATCH NOW

Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit
Gymfit