Gymfit
  • Gymfit By Admin
  • Gymfit 15 Comments
  • Gymfit 12 August, 2018
  • Gymfit Share:

Kod nas se radi kružni trening na hidrauličnim spravama koje su namjenjene isključivo ženama kako bi oblikovale svoje tijelo. Mi ne “pumpamo mišiće“, mi ih oblikujemo!

Trening traje 30 minuta što je dovoljno svakoj ženi kako bi se vratila u formu, riješila se svakodnevnog stresa, riješila se suvišnih kilograma i centimetara. Trideset minuta dnevno dovoljno je i kako biste popravile svoje zdravstveno stanje- šećer, kolesterol, bolovi u leđima, problemi s hormonima...

Svaki liječnik nam savjetuje više kretanja. U 30 minuta svakodnevnog vježbanja, možemo puno napraviti za sebe i naše zdravlje!

Ovaj oblik treninga idealan je za zaposlene žene bez obzira rade li u firmi ili su domaćice jer se uvijek bore s nedostatkom vremena za sebe.

Na kružne treninge dolazite onda kada Vam to odgovara, a u sklopu je našeg radnog vremena!

Jedino na prvi trening dolazite prema dogovoru kako bi Vam trenerice posvetile svu pažnju, objasnile i demonstrirale naš način vježbanja i sve ono što Vas zanima.

Kod nas je vježbanje neograničeno! Ono što Vam mi savjetujemo je: VJEŽBAJTE MINIMALNO 3 PUTA TJEDNO! Mi želimo da vježbate svaki dan- što Vam i omogućujemo! Odluka je na Vama koliko ćete tjedno puta dolaziti.

Osim kružnog treninga u cijenu naše mjesečne članarine ulaze i dodatni programi koji se odvijaju u klubu, Na grupne treninge dolazi se u predviđeno vrijeme kada se odvijaju takvi treninzi.

Dodatni programi koji se plaćaju posebno su programi : SPINNING, VJEŽBE ZA TRUDNICE, VJEŽBANJE NA VIBRACIJSKOJ PLATFORMI.

Osim vježbanja, kod nas je moguće i savjetovanje o pravilnoj prehrani. Trenerice su uvijek spremne pomoći, informirati se i potruditi se da dođete do svojih ciljeva jer MI SMO TU ZBOG VAS!

Svaki prvi trening je neobavezan i besplatan. Dogovorite svoj termin u vremenu koje Vama odgovara i provjerite o čemu govorimo!

Jedino kod nas možete vježbati TJEDAN DANA BESPLATNO i zatim se odlučiti sviđa li Vam se vježbanje i atmosfera i hoćete li postati naša članica!

Želimo da Vam kod nas bude ugodno, da svoja pozitivna iskustva podijelite s nama i drugima i da se vraćate s osmijehom!

Vaš Magic Well Team