Gymfit
Gymfit
  • Gymfit By Admin
  • Gymfit 15 Comments
  • Gymfit 12 August, 2018
  • Gymfit Share:

Moje ime je Martina, imam 36 godine, rodom sam iz Poreča, ali već duži niz godina živim u Zagrebu. Kada sad razmišljam o svom tijelu i debljanju, iskreno ni ne znam postoji li neko vrijeme kad nisam bila barem bucka. 

Posao kojim se bavim je rad u uredu. Nakon osmosatnog sjedenja u jednom položaju, sljedeća aktivnost bila mi je ležanje i odmaranje na kauču. Došla sam do točke u životu kada sam se duhom osjećala mladom, a fizički sam bila kržljava starica, bez kondicije.

Rekla bih da se sudbina poigrala samnom jer u trenutku kada sam bila u najtežoj fazi, izašla mi je na jednoj društvenoj mreži reklama za Magic Well i odlučila sam se javiti. Nakon jako brzog odgovora uslijedio je dogovor za "dejt"...i da, od tada redovno dejtamo .

Ono što me na prvu privuklo bilo je to da je to fitness studio samo za žene. Jer kada si pretio i nezadovoljan kvalitetom svog života jedino što ti u životu ne treba su nabildani frajeri koji zaljubljeno gledaju svoje miške.

.....moje iskustvo u Magic Wellu je najbolje započeti jednom poznatom pjesmom, a to je "...ovo je najbolji klub u gradu...

Kad se sjetim svojeg prvog dana, srama koji sam osjećala prema samoj sebi, a ujedno i prema drugima...i onda takva nikakva dođeš u fitness klub gdje te dočeka nasmijano lice trenerice. Uzela sam si godinu dana samo za sebe i odlučila sam učiniti nešto za svoje zdravlje, za kvalitetu svog života. Kada osoba koja nikad nije vježbala, koja je pretila, koja je puna saznanja da ona to ne može, naiđe na trenerice koje te kontinuirano pokreću da ti to možeš i da su tu, onda ni jedan izazov nije neostvariv. Svima kažem ako sam mogla ja, mogu svi.

Ja sam obična djevojka iz susjedstva s viškom kilograma koja je vježbom u Magic Wellu Savica i promijenjenom prehranom u 11 mjeseci rada i truda skinula oko 50 kilograma.

U Magic Wellu se žene, djevojke pa i gospođe u starijoj životnoj dobi osjećaju kao u dnevnom boravku, sve smo tamo prijateljice, sve uskačemo jedna drugoj, bodrimo se. Nema podrugljivih osmijeha, nema neugodnih šaputanja.

Baš prije nekoliko dana mi se jedna nova članica obratila, vidjela je moju priču na društvenoj mreži i odlučila je i ona pokušati. Takve situacije su ono što mene gura naprijed prema cilju.

Oduvijek sam u časopisima gledala one slike "prije i poslije" a sada sam ja postala dio te statisitke.

Kojim uopće riječima izraziti zahvalnost za cijeli tim koji me vodio tim putem, odnosno koji i dalje ulažu trud u mene i dalje me ustrajno vode do mog konačnog cilja.

U fazi sam da mi kile malo stoje, ali moja kondicija se svakim novim treningom povećava.

Ako me itko pita za formulu, mogu reći da ona ne postoji, ali znam alate koji su meni provjereno pomogli...jedan od njih je zasigurno Magic Well.

Hvala cijelom timu!

Martina Zorić

Feel the difference!