Gymfit
  • Gymfit By Admin
  • Gymfit 15 Comments
  • Gymfit 12 August, 2018
  • Gymfit Share:

1. Koje sadržaje nudite?

Poznati smo po kružnom treningu na hidrauličkim spravama koji traje samo pola sata- brz je, učinkovit i zabavan tako da zavolite vježbanje.

Uz kružni trening nudimo i dodatne programe- vježbe za kralježnicu, zumba, kardio trening, napredni trening u krugu, spinning...

2. Koliko koštaju određeni programi?

U sklopu mjesečne članarine ulaze i dodatni programi koje se odvijaju jednom tjedno: vježbe za kralježnicu, zumba, kardio, napredni trening u krugu boom boom.

Spinning i vježbe za trudnice dodatno se naplaćuju.

3. Koliko često možemo dolaziti na vježbanje?

Vježbanje je kod nas neograničeno.

4. Smijem li raditi više od dva kruga?

Ne. Ukoliko Vam treba više od dva kruga, znači da prva dva kruga niste dobro odradili.

5. Kako znam da sam odradila dobro dva kruga?

Cilje je vježbanja na hidrauličnim spravama da sa svakim novim treningom imate što više ponavljanja na spravi. Više ponavljanja- veći otpor- bolji= bolji rezultati. Na stanicama održavamo puls, na spravama turbo radimo.

6. Hoću li se nabildati na spravama?

Naše spravi namijenjene su isključivo ženama i ženskom tijelu. Mi ne bildamo, mi formiramo vretenaste mišiće.

7. Kada dolazim na vježbanje?

Samo na prvi trening dolazite u dogovorenom terminu kako bi trenerica s Vama prošla trening individualno, nakon toga dolazite kada Vam odgovara, a u sklopu je našeg radnog vremena.

8. Zašto na prvi trening moram doći u dogovorenom terminu?

Na prvi trening treba doći u dogovorenom terminu kako bismo s Vama prošli cijeli trening, upitnik o zdravlju te napavili analizu Vašeg trenutnog zdravstvenog stanja i Vaših ciljeva?

9. Što je analiza?

Analiza je utvrđivanje početnog stanja Vašeg tijela (težine, obujma te postotka masnoće u krvi) te određivanje Vaših ciljeva na rok od 6 mjeseci.

10. Što je mjesečno mjerenje, kada i zašto se provodi?

Mjesečno mjerenje provodi se svaki mjesec u isto vrijeme, kako biste i Vi i mi imali uvid u Vaše rezultate. Koliko smo izgvubili centimetara, kilograma te postotak masnoće. Utvrđujemo mjesečno stanje kako bismo Vam preporučili daljnji tijek vježbanja, naputke oko prehrane kako biste došli do svojih zadanih ciljeva.

11. Dobila sam na težini, a vježbam?

Kada se počnemo baviti sportom, naše salo pretvara se u mišiće. Mišiči su teži od sala. Zato nam je mjesečno mjerenje bitno. Kilogrami ne pokazuju pravo stanje- obujam tijela je bitan, centimetri koje gubite, te postotak masnoće.

12. Prijateljica ima bolje rezultate od mene, a vježbamo isto?

Svaki organizam je različit, tako da Vi sada možda stagnirate, ali ćete sljedeći mjesec imati bolje rezultate. Rezultati ovise od godinama, prehrani, našem tijelu i organizmu.

13. Ima li ograničenja godina za vježbanje?

Na našim spravama mogu vježbati svi od 18- 99 godina jer se trening prilagođava Vama.

14. Postoji li popust za umirovljenike i studente?

Postoji popust.

15. Kolika je mjesečna članarina?

Mjesečna članarina ovisi o tome koliko se vi odlučite vježbati te na koji ugovor- mjesec dana, 6 mjeseci ili godinu dana. Time je i članarina pogodnija i uz nju imate određene pogodnosti (mogućnost zaleđivanja u slučaju bolesti i sakupljanja bodova koje mijenjate za druge pogodnosti).

16. Kakav je način plaćanja?

Način plaćanja je gotovinski, virmanski ili određenim karticama do maksimalno 6 rata.

17. Nemam gdje s djetetom, želim vježbati mogu li ga povesti sa sobom?

Kod nas su djeca dobrodošla. Postoji kutak za djecu gdje se oni zabavljaju dok vi na miru odradite trening, a dijete je pod Vašim nadzorom i nadzorom naših djelatnica.

Vaš Magic Well Team